Fostul director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, ar fi refuzat sa o plateasca pe camerista de la Hotelul Sofitel cu care a intretinut relatii sexuale consensuale, iar femeia a decis sa se razbune pe el, acuzandu-l de agresiune sexuala, transmite New York Post, citand o sursa apropiata avocatilor lui DSK. In plus, femeia, despre care publicatia americana a scris sambata ca activa si ca prostituata la hotelul din Manhattan, ar fi continuat sa intretina relatii sexuale pe bani si dupa incidentul din luna mai.

Sursele apropiate de echipa ce-l apara pe Strauss-Kahn au afirmat ca, inca inainte de a intra in apartamentul acestuia de la Sofitel, "acuzatoarea lui cunostea foarte bine statutul de VIP al clientului si planuia sa-si bage mainile in buzunarele lui adanci".

Potrivit informatiilor, in dimineata zilei de 14 mai, ea a intrat in camera 2806 a hotelului, stiind cum arata DSK dupa o fotografie din vestiarul cameristelor in care Strauss-Kahn era identificat drept un client important.

Ea ar fi intretinut raporturi sexuale orale cu fostul director FMI, iar dupa consumarea actului i-ar fi cerut bani acestuia. DSK a refuzat sa plateasca, intorcandu-i spatele femeii si imbracandu-se. "Ea a ramas in camera cu el in timp ce acesta se imbraca pentru cel putin noua minute", sustin sursele.

Procurorii afirma ca acesta a fost momentul care a facut ca femeia sa devina furioasa si sa conceapa planul de a-l acuza pe Strauss-Kahn. Avocatul camerista a declarat ca DSK a apucat-o de sani si de vagin, provocandu-i rani. El s-a grabit apoi sa paraseasca hotelul, lasand in urma un telefon mobil.

New York Post reaminteste ca femeia a oferit mai multe versiuni ale incidentului, afirmand initial ca barbatul a urmarit-o prin apartament, a incuiat usa si a dus-o in dormitor, unde a obligat-o sa intretina raporturi sexuale orale. Strauss-Kahn ar fi incercat apoi sa o violeze. De asemenea, ea a declarat ca nu stia cine era DSK.

Dupa o zi insa, camerista ar fi fost inregistrata in timp ce i-a spus unui prieten ca Dominique Strauss-Kahn "are o gramada de bani. Stiu ce fac".

Ulterior, ea si-a modificat povestea, declarand ca, dupa atac, a mai curatat o camera alaturata, inainte de a raporta incidentul managerului sau.

Pe de alta parte, femeia originara din Guineea, despre care publicatia americana a scris sambata ca activa si ca prostituata la hotelul din Manhattan, ar fi continuat sa intretina relatii sexuale pe bani si dupa incidentul din luna mai. Ea a fost dusa de procurori intr-un hotel din Brooklyn, pentru a fi protejata, insa a avut numeroase relatii sexuale cu diferiti clienti.

Justitia americana a decis vineri sa-l elibereze pe Strauss-Kahn, fara a renunta insa la continuarea anchetei in acest dosar in care fostul sef al FMI este acuzat de abuz sexual.