Andrei Pavel, capitanul-nejucator al Romaniei, a anuntat echipa cu care tricolorii vor aborda partida cu Suedia, contand pentru pentru mentinerea in Grupa I din Zonei Europa/Africa.

Cupa Davis Foto: daviscup.com

Romania nu se va putea baza pe serviciile lui Victor Hanescu, acesta luand in urma cu putin timp decizia de a se retrage din echipa de Cupa Davis a tarii noastre.

Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecau si Florin Mergea sunt jucatorii pe care se va baza Andrei Pavel.

Cum va arata Suedia: Elias Ymer, Christian Lindell, Isak Arvidsson si Johan Brunstrom. Capitan-nejucator este Fredrik Rosengren.

''Asa cum am mai spus, echipa Romaniei este formata din cei mai buni jucatori ai momentului, atat la simplu, cat si la dublu. Nu conteaza ce echipa aliniaza Suedia, cu ce jucatori vine sau nu vine, noi ne vom concentra pe echipa noastra, pe jocul nostru. Avem jucatori valorosi si trebuie sa credeti in noi. Vom face tot ce ne va sta in putinta sa aducem minim cele trei puncte castigatoare" - Andrei Pavel, citat de Agerpres.

Meciul dintre Romania si Suedia va avea loc in perioada 12-14 septembrie, pe Arena Centrala din cadrul complexului Arenele BNR din Bucuresti.

Primele doua meciuri de simplu sunt programate vineri 12 septembrie, meciul de dublu se va juca sambata 13 septembrie, iar duminica 14 septembrie se vor disputa celelalte doua meciuri de simplu.

Echipa care va castiga intâlnirea va ramane in Grupa I a Zonei Europa/Africa, iar echipa care va pierde va juca barajul pentru mentinerea in Grupa I cu Letonia sau Austria.